Ægte Bolognese fra Bologna

Ægte Bolognese fra Bologna, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Capo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkehakket oksekød
 lidtbacon
 fedtstof
1 løg
1 gulerod
2 stilkebladselleri
3 laurbærblade
 bouillon
 lidttomatkoncentrat
1 glashvidvin
 salt
 peber
 
 båndpasa
 
 (ingen hvidløg el oregano hvis retten skal være autentisk!)
 
Opskrift:
Hak løg, gulerod, bladselleri fint.
Snit bacon. op i gryden med det hele med lidt fedtstof, lad det hele snurre. Tilsæt hakket oksekød og rør rundt indtil kødet er smuldret og har fået en pæn mørk farve. tilsæt tomatkoncentrat, bouillon, laurbærblade og hvidvin. spæd til med et glas vand. Låg på og lad retten simre i 5-6 timer HELST

retten skal være meget mør og delikat.
server med båndpasta og evt. parmesan
BUON APPETITO





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti Bolognese

karakterer:
Opskriften er vist 6435 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu