Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ægte Bolognese fra Bologna

Ægte Bolognese fra Bologna, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Capo

Indsendt :



Ingredienser:
1 pakkehakket oksekød
 lidtbacon
 fedtstof
1 løg
1 gulerod
2 stilkebladselleri
3 laurbærblade
 bouillon
 lidttomatkoncentrat
1 glashvidvin
 salt
 pebber
 
 båndpasa
 
 (ingen hvidløg el oregano hvis retten skal være autentisk!)
 
Opskrift:
Hak løg, gulerod, bladselleri fint.
Snit bacon. op i gryden med det hele med lidt fedtstof, lad det hele snurre. Tilsæt hakket oksekød og rør rundt indtil kødet er smuldret og har fået en pæn mørk farve. tilsæt tomatkoncentrat, bouillon, laurbærblade og hvidvin. spæd til med et glas vand. Låg på og lad retten simre i 5-6 timer HELST

retten skal være meget mør og delikat.
server med båndpasta og evt parmasan
BUON APPETITO


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti Bolognese

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5001 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu