Spaghetti alla carbonara - den rigtigt

Spaghetti alla carbonara - den rigtigt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.bacon i tynde skiver
2.5 dl.Madlavningsfløde 8% - bør omrystes
0.5 tsk.groft salt
0.5 tsk.friskkværnet peber
2 pasteuriserede hele æg (ca. 1 dl)
150 g.revet Pasta- & gratineringsost
 
Opskrift:
Læg baconskiverne i en kold pande og steg dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle og del derefter den sprøde bacon i mindre stykker. Tør panden af. Kom fløde, salt og peber i panden og bring det i kog. Bland æggene og 50 g af osten sammen i en skål.



Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den derefter tilbage i gryden. Vend først den varme fløde og dernæst bacon og ægge-osteblanding i spaghettien. Smag til og server straks sammen med resten af osten.






Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Opskriften er vist 9669 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu