Faserede Peberfrugter

Faserede Peberfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Camilla

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
3 Peberfrugter (du bestemmer selv hvilken farve)
500 g.halv oksekød halv svinekød. (du kan også bruge kun svine eller oksekød)
1 ds.flåede tomater
1 tsk.Organo
 salt
 peber
 paprika
1.5 spsk.tomat puré
1 Bouillonterning
 Vand
 
Opskrift:
Skyld peberfrugterne og skær den grønne stilk af, uden at ødelægge peberfrugten. Skyl dem grundigt så alle kernerne kommer ud. Krydr kødet med salt, peber og paprika og fyld peberfrugterne med det. Lig dem ned i en gryde med kogene vand (alle peberfrugter skal være tildækket med vand) og lad dem koge i 30-35 minutter.

Kog de flåede tomater sammen med tomatpuréen, oregano, bouillonterningen smag til med salt og peber, evt. tilsæt lidt vand. Når peberfrugterne er færdige, så kom dem over i et fad og hæld tomatsaucen over og gratiner dem i ovnen i 10 minutter.

Tips:

Serveres med ris


karakterer:
Opskriften er vist 3409 gange,
og udskrevet 67 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu