Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Faserede Peberfrugter

Faserede Peberfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Camilla

Indsendt :



Ingredienser:
3 Peberfrugter (du bestemmer selv hvilken farve)
500 g.halv oksekød halv svinekød. (du kan også bruge kun svine eller oksekød)
1 ds.flåede tomater
1 tsk.Organo
 salt
 peber
 paprika
1.5 spsk.tomat puré
1 Boullion terning
 Vand
 
Opskrift:
Skyld peberfrugterne og skær den grønne stilk af, uden at ødelægge peberfrugten. Skyl dem grundigt så alle kernerne kommer ud. Krydr køddet med salt, peber og paprika og fyld peberfrugterne med det. Lig dem ned i en gryde med kogene vand (alle peberfrugter skal være tildækket med vand) og lad dem koge i 30-35 minutter.

Kog de flåede tomater sammen med tomatpuréen, organo, boullion terningen smag til med salt og peber, evt. tilsæt lidt vand. Når peberfrugterne er færdige, så kom dem over i et fad og hæld tomatsaucen over og gratiner dem i ovnen i 10 minutter.



Tips:

Serveres med ris


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2889 gange,
og udskrevet 54 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu