Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fulskaver

Fulskaver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Miluse

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.hakket kalv og flæsk, ikke magert ( gerne 18-20% )
2 finthakkede løg
2 tsk.allehånde
1 tsk.peber
3-4 tsk.salt
 
 Dej:
 mel og havregryn 1:1 og vand til det er en fast dej
 
 Tilberedning:
 vand
 rigeligt af frisk timian ( 5-6 kviste)
 salt
 
Opskrift:
Bland kød og krydderier godt sammen og tril til små kugler ( 1,5-2 cm i diameter) og stil dem på en bakke, de må ikke røre ved hinanden. Stilles i fryseren natten over.
Bland dejen og svøb om de frosne kødkugler, så tyndt som muligt, men det er meget vigtigt der ikke er huller!!
De kan fryses igen efter samme princip, eller tilbedres med det samme
Tilberedning:
fy,d en stor gryde med van og frisk timian og 2 tsk salt
læg forsigtigt fulskaverne ne di vandet, med en hulske, sørg for hele tiden at løsne dem fra bunden, så de ik sætter sig fast, de er færdige når de komme rop i overfladen af vandet.

Tips:

Skal der laves flere end en grydefuld, så kan man med fordel lægge de allerede tilberedte fulskaver i ovnen, men det er vigtigt de ikke bliver tørre, så tildækket og gerne med en skål vand i ovnen til at dampe...


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4033 gange,
og udskrevet 53 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bue Helleskov  -  2012-12-19 21:17:14
Fulskaver er "Sejerøs nationalret" - Altså en, gammel original, Dansk nationalret.