Bentes grønlangkål (sønderjysk)
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : bente Indsendt : Red: |
|
|
Dagen før:
Den optøede grønkål lægges til afdrypning Hvidkål koges og hakkes, og lægges til afdrypning På dagen: Resten af væsken knues ud af grønkål og hvidkål. Hamborgryg kommes i vand og simrer i ca 25 – 30 min Kålpølserne lægges ned til hamborgryggen, og koges med i 10 min. Hviler i mindst 20 min. (det skal være så tidligt at suppen er klar når kålen skal laves) Grønkålen (nemmest er det at varme kålen i mikroovnen. Inden resten af ingredienserne kommes i) Kom suppen fra hamborgryg og pølserne i, samt smør og fløde, salt peber og sukker. Det hele varmes rigtig godt igennem, pas på det ikke brænder på. Smag til med salt peber og sukker. Holdes varm mens du laver de brune kartofler, det tager ca ½ time Tips: Dagen efter er kålen endnu bedre. |
|
Opskriften er vist 14143 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne