Kogt medister

Kogt medister, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Kogt medister, billede 4 Kogt medister, billede 1 Kogt medister, billede 2 Kogt medister, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.Medisterpølse
 Vand
 salt
 
25 g.smør
1 spsk.Olie solsikke/vindruekerne
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Medisterpølsen sættes over i en gryde med koldt letsaltet vand som bringes i kog. Gives et kraftigt opkog, skummes af og stilles til side i ca. 30 minutter i vandet.

Medisterpølsen skæres i passende stykker. Varm fedtstof på panden. Steges ca. 9 min. på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 3778 gange,
og udskrevet 34 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu