koncentreret tomatpure140 g. koncentreret tomatpure
vand vand
500
g.
fine ærter500 g. fine ærter
2.5
dl.
fløde2.5 dl. fløde
Salt Salt
peber peber
Sovsejævning Sovsejævning
Ris til 4 prs. Ris til 4 prs.
1-2
pakker
pølser1-2 pakker pølser
Opskrift:
Skræl og hak løgene. Skær pølserne i stykker ca. 2 cm. Smelt magerine i en gryde og tilsæt løg og pølser. Lad det stege i 2-5 min. under omrøring så det ikke brænder på. Tilsæt tomatpure, og vand til pølserne lige er dækket. Lad retten koge i 5 min. Tilsæt ærterne og fordel dem jævnt unde romrøring. Tilsæt fløde og lad retten koge i 2-4 min. indtil ærterne er færdige. Smag til med salt og peber. Til sæt sovsejævner til den ønskede konsistens er opnået.
Server til de kogte ris.
Tips:
I stedet for fløde kan der bruges sødmælk, men det vil kræve mere sovsejævner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4094 gange, og udskrevet 88 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider