Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Catrines kødsovs med kylling

Catrines kødsovs med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : babbers

Indsendt :


Catrines kødsovs med kylling, billede 4 Catrines kødsovs med kylling, billede 1 Catrines kødsovs med kylling, billede 2 Catrines kødsovs med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 ds. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Paprika
   
Opskrift:
Kog kyllingefileterne i 20 minutter. Lad dem køle. Trævl dem med en gaffel.

Hak gulerødderne i tynde skiver. Hak begge løg i små tern. Hak peberfrugterne i ca. 1 cm .gange 1 cm. store tern. Steg løg og gulerødder til løgene er let gyldne. Kom derefter peberfrugt i og steg til de er let bløde. Kom derefter kyllingekødet i og vend godt rundt. Kom nu de hakkede tomater i og tomatpuréen. Lad det komme op at koge. Tilsæt krydderier og kog i 5 minutter og kom derefter fløde i, kog igen i 5 minutter.

Spis pasta eller ris til. Tilsæt evt lidt chili i sovsen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 47590 gange,
og udskrevet 1362 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9451 (2250 kcal)
KJ pr. Pers. 2362 (562 kcal)
Vægt ialt 2538 gram
Vægt pr. Pers. 634 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 372 KJ (88 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Marianne  -  2013-03-26 19:25:34
God og velsmagende ret. En god måde at få grøntsager på. Hakkede tomater er også sunde, men tilsæt altid lidt sukker, når retten indeholder tomat.........Brugte forøvrigt 4 kyllingefileter - det var o.k.

Claes  -  2013-03-14 09:58:29
Smagte super godt! Jeg brugte dog ingen fløde, da jeg ville spare på kalorierne.

Anja Rasmussen  -  2013-02-08 22:41:23
Super lækker, brugte den som fyld i pandekager, sparede dog på fløden(brugte i steden madlavningsfløde 4%, brugte 2 pk nettos pizzasovs i stedet for hakket tomat(havde ingen hakket tomat) den blev smagen absolut ikke dårligere af:-)