Catrines kødsovs med kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 ds. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Paprika
   
Energi:
KJ total 9451 (2250 kcal)
KJ pr. Pers. 2362 (562 kcal)
Vægt ialt 2538 gram
Vægt pr. Pers. 634 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 372 KJ (88 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)