|
500 |
gram |
Kyllingefilet uden skind og ben500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
|
|
|
|
2 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
4 |
|
Gulerødder, skrællet vægt4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
2 |
|
Løg, pillet vægt2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
|
Rød peberfrugt1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
1 |
|
Gul peberfrugt1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
2 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
1 |
ds. |
Tomatpure, koncentreret1 ds. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
2.5 |
dl. |
Piskefløde2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Bouillonterning, kylling1 Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
2 |
tsk. |
Paprika2 tsk. Paprika
|
|
|
|
KJ total 9451 (2250 kcal)
KJ pr. Pers. 2362 (562 kcal)
Vægt ialt 2538 gram
Vægt pr. Pers. 634 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 372 KJ (88 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 4.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|