Mørbrad i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg baconskiverne, og sæt dem til side. Puds mørbraden af for sener og fedt. Skær den i 2-3 cm skiver. Brun mørbradskiverne og krydr med salt, peber og lidt paprika. Læg dem i et ovnfast fad. Kom de flåede tomater i fadet, men gem væden til saucen.
Rist først løg og dernæst cocktailpølser i lidt smør. Kom det hele hen over tomaterne. Brun champignonerne skåret i skiver. Tilsæt fløde og væden fra tomaterne. Kog det hele godt igennem, og hæld det i fadet. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader 20-25. Knus baconskiverne over retten og server med ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 37092 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne