Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indbagt svinemørbrad 02

Indbagt svinemørbrad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :


Indbagt svinemørbrad 02, billede 4 Indbagt svinemørbrad 02, billede 1 Indbagt svinemørbrad 02, billede 2 Indbagt svinemørbrad 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Kalv og flæsk. hakket 16%
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Butterdej, rulle 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Fjern sener, hinder, fedt og
bimørbrad fra mørbradene. Brun dem i smør, drys med salt og peber. Køl dem helt af.

Rør hakket kød med mel, æg, hakket løg, presset hvidløg, fløde, salt og peber.

Læg butterdejen på bordet som en plade på bagepapir. Kom det halve af farsen ovenpå. Læg mørbraden ovenpå farsen og læg resten af farsen ovenpå.

Klem alle siderne sammen, så du får den indbagte mørbrad.

Læg mørbraden på en bageplade, pensl med sammenpisket æg. Sæt den i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn 50-60 min.

Serveres med f.eks. ovnkartofler og champignonsovs.

Tips:

Bimørbrad, sener, hinder og fedt kan koges ned til en fond sammen med et løg, et par gulerødder samt noget porretop og andet grønt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 49252 gange,
og udskrevet 949 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 16273 (3874 kcal)
KJ pr. Pers. 2712 (645 kcal)
Vægt ialt 1948 gram
Vægt pr. Pers. 324 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 835 KJ (198 kcal)
Protein 14.2 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu