Indbagt svinemørbrad 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Butterdej, rulle 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 15218 (3623 kcal)
KJ pr. Pers. 2536 (603 kcal)
Vægt ialt 1948 gram
Vægt pr. Pers. 324 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 781 KJ (186 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 6.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)