Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pølsebiks

Pølsebiks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :



Ingredienser:
10 bayerske pølser
 Smør til bruning
3 dl.svinebouillon
3 dl.fløde
 Ketchup efter smag
 Paprika
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Skær pølserne i små stykker, og brun dem på panden i smørret.

Tilsæt bouillon, fløde, ketchup og paprika. Smag til med salt og peber.

Serveres med løse ris eller kartoffelmos.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4584 gange,
og udskrevet 28 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu