Pølsebiks

Pølsebiks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :



Ingredienser:
10 bayerske pølser
 Smør til bruning
3 dl.svinebouillon
3 dl.fløde
 Ketchup efter smag
 Paprika
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Skær pølserne i små stykker, og brun dem på panden i smørret.

Tilsæt bouillon, fløde, ketchup og paprika. Smag til med salt og peber.

Serveres med løse ris eller kartoffelmos.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5015 gange,
og udskrevet 29 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu