Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pikant kylling i fad

Pikant kylling i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Gurli

Indsendt :


Pikant kylling i fad, billede 4 Pikant kylling i fad, billede 1 Pikant kylling i fad, billede 2 Pikant kylling i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
250 gram Bacon i tern
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Sovs:
1 bdt. Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 bæger. Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk


Opskrift:

Steg bacon på pande læg det efterfølgende i et ildfast fad.

Snit peberfrugt og drys dem over baconet i fadet.

Steg kyllingfileterne, giv dem 3-4 på hver side. Læg kyllingfileterne over i fadet.

Sovs:
Skær porrerne i skiver og svits dem derefter på panden i baconfedet. Hæld tomater og fløde over porreren på panden og lad det koge op. Hæld pikant osten over i panden og rør det jævnt. Smag til med salt, peber og paprika.

Hæld derefter sovsen over kyllingen. Stil fadet ind i oven ved 200 grader C. alm. ovn i 25 min.

Kog pasta i det antal minutter der er anbefalet på pakken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (90 stemmer)

Opskriften er vist 310275 gange,
og udskrevet 6870 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pernille   -  2018-10-19 01:50:39
Jeg har lavet denne ret flere gange både med fløde og madlavnings fløde men sovsen er skildt hver gang. Hvad gør jeg forkert ?


Henriette Andersen  -  2018-09-10 09:35:44
Fantastisk dejlig og lækker ret . Gæsterne var vilde med den


Tove  -  2018-03-09 10:28:55
Skal prøves i morgen. Kan der serveres løse ris til?


Inge  -  2017-08-14 12:57:38
Jeg laver det hele i en gryde. Svitser de forskellige ting og op i en stor gryde og til sidst tomater, ost og fløde og når kødet er mørt er retten færdig. Forbløffende lækker, alle vore venner og familie elsker den og er hurtig at lave, jeg bruger sommetider mørbrad eller kyllingestrimler.


Karinus  -  2015-03-06 00:00:31
Ok endelig en ret manden roser :)


Heidi=)  -  2013-09-01 18:03:08
Det smager bare super godt!!


Chr  -  2013-07-14 17:02:04
Er i Løkken på ferie, har handlet ind til nævnte, får gæster i morgen så det skal helt sikkert prøves.


  -  2013-06-14 04:49:40
Hvorfor står der 1 bundt porre, renset vægt?? Hvad betyder renset vægt?


lisette   -  2013-02-17 20:13:18
Vi lavede retten her i weekenden, smagte utroligt dejligt. den skal helt sikkert laves igen. stort 10 tal fra mig.


søs  -  2012-11-04 19:27:25
nemt og lækkert:)


  -  2012-11-03 20:02:20
Dén er bare god!! Mums!


Sandie  -  2011-10-20 15:49:30
Suuuuper lækkert! I love it!