Pikant kylling i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
250 gram Bacon i tern
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Sovs:
1 bdt. Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 bæger. Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 400 g. 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk
Energi:
KJ total 12209 (2906 kcal)
KJ pr. Pers. 3052 (726 kcal)
Vægt ialt 2725 gram
Vægt pr. Pers. 681 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 448 KJ (106 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 13.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)