Kylling med asparges 02
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Rens kyllingen og fjern al overflødig fedt. Parter den rå og kog stykkerne helt møre i bouillon (så lidt bouillon som mulig).
Afkøl kyllingen i kogevandet, tag derefter kødet af benene og skær det i mindre stykker. Kom kødet i en gryde. Afdryp asparges i en sigte og hæld dem derefter ud på køkkenrulle, så mest mulig væde fjernes. (Derved undgår man en al for tynd sovs, idet asparges bliver ved med at afgive væske). Kom derefter asparges i gryden og bland med kødet. Skum suppen og bland det med aspargesvæde. Kog det op, tilsæt fløde og jævn det. Sørg for en forholdsvis tyk jævning, da der stadig er en del væde i asparges. Bland sovsen sammen med kød og asparges og varm det godt igennem. Serveres med flute eller franskbrød. |
|
Opskriften er vist 5203 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne