Kylling med asparges 02

Kylling med asparges 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor kylling på 1600-1700 gr
 Bouillon
 
2 ds.aspargessnitter
2.5 l.Madlavningsfløde 18 %
 Væden fra asparges
5 dl.suppe fra kylling
 Hvedemel til jævning
 
Opskrift:
Rens kyllingen og fjern al overflødig fedt. Parter den rå og kog stykkerne helt møre i bouillon (så lidt bouillon som mulig).

Afkøl kyllingen i kogevandet, tag derefter kødet af benene og skær det i mindre stykker. Kom kødet i en gryde.

Afdryp asparges i en sigte og hæld dem derefter ud på køkkenrulle, så mest mulig væde fjernes. (Derved undgår man en al for tynd sovs, idet asparges bliver ved med at afgive væske). Kom derefter asparges i gryden og bland med kødet.

Skum suppen og bland det med aspargesvæde. Kog det op, tilsæt fløde og jævn det. Sørg for en forholdsvis tyk jævning, da der stadig er en del væde i asparges.

Bland sovsen sammen med kød og asparges og varm det godt igennem.

Serveres med flute eller franskbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 5203 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu