Farsret med porrer

Farsret med porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket kalv og flæsk
1 dl.rasp
1.5 dl.vand
1-2 æg
1 stort hakket løg
 Salt
 Peber
 
8-10 porrer
 Evt.8 skiver bacon
 
Opskrift:
Porrerne renses. Fjern det meste af det grønne. Skær porrerne i ca 2 cm brede stykker og kog dem knap møre ca 5 min. Hæld dem til afdrypning.

Hæld vandet over raspen og lad det trække ca 10 min. Rør det derefter med det hakkede kød, rasp, løg, æg, salt og peber.

Læg 1/3 af farsen i et smurt ovnfast fad, derefter et lag porrer, fars, porrer og slut af med fars.
Glat farsen og dæk evt med bacon.

Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ca 1 time ved 200 grader.

Serveres evt med flute

Tips:

Alt det grønne kan koges ind til en god bouillon. Det kan nemt fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 21331 gange,
og udskrevet 357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu