Farsret med porrer
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Porrerne renses. Fjern det meste af det grønne. Skær porrerne i ca 2 cm brede stykker og kog dem knap møre ca 5 min. Hæld dem til afdrypning.
Hæld vandet over raspen og lad det trække ca 10 min. Rør det derefter med det hakkede kød, rasp, løg, æg, salt og peber. Læg 1/3 af farsen i et smurt ovnfast fad, derefter et lag porrer, fars, porrer og slut af med fars. Glat farsen og dæk evt med bacon. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ca 1 time ved 200 grader. Serveres evt med flute Tips: Alt det grønne kan koges ind til en god bouillon. Det kan nemt fryses. |
|
Opskriften er vist 21737 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne