Svensk pølseret 08

Svensk pølseret 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fyrse egnet

Indsendt af : Niels

Indsendt :



Ingredienser:
4 dl.Finhakket løg
50 g.margarine
12 Pølser
280 g.konc. tomatpurè
4 dl.Mælk
 Salt
 Peber
1.5 dl.piskefløde 38%
1.2 kg.kogte kolde pillekartofler
 
 Pynt:
 Purløg
 
Opskrift:
Fremgangsmåde
Svits de finhakkede løg til de er guldene og klare.
skær pølsene i skiver og lad dem svitse med et øjeblik.
Drys paprika over og bland det godt med pølser og løg.
Skrug ned for varmen og tilsæte de skivede katofler, mælk,tomatpurè salt og peber.
bland det hele godt sammen og lad retten snurre i 15 min. tilsæt så piskefløde, hvis du vil og lad retten snurre ca.15min.til retten er jævnet af mælken og katoflerne.
severing Pynte med fintklippet purløg.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Svensk pølseret

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7808 gange,
og udskrevet 90 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

kirsten birch  -  2015-11-03 06:54:12
jeg er så glad jeg har fundet AlleTiders Kogebog, kan ikke give karakterer før jeg har smagt retten,vil lave den i dag,