Kebabpizza

Kebabpizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Kebabpizza, billede 4 Kebabpizza, billede 1 Kebabpizza, billede 2 Kebabpizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Pizzadej:
400 g.Hvedemel
2.5 dl.Vand
25 g.Gær, frisk
1.5 spsk.Olivenolie
1 spsk.Sukker
0.5 tsk.Groft salt
 
 Fyld:
200 g.stegt oksekød/steg
3 spsk.Shawamakrydderi
 Lidtolie
 
1 grillet peberfrugt
 Grillet Rødløg
 
 Tomat-flødesovs:
0.5 dl.piskefløde
70 g.tomatpure, konc.
 Salt
 
 Oste-flødesovs med hvidløg:
1 dl.piskefløde
35 g.Revet, mozzarellaost
 Persille, frisk
1 fedhvidløg
 Salt
 
50 g.Revet, mozzarellaost
 
Opskrift:
Pizzadej:
Start med pizzadejen.
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på.
Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid.

Fyld:
Kødet skæres i tynde skiver og bagefter strimler. Det strimlede kød blandes med krydderier og olie og marinere mindst ½ time --shawarmakrydderi er et blandingskrydderi som kan variere meget i smag og styrke.

Peberfrugterne og løg skæres i strimler og lægges til afdrypning Vi bruger grillede syltede peberfrugter, men du kan selv grille peberfrugter og bruge direkte se opskrift her.

Tomat-flødesovs:
Ingredienserne røres sammen.

Oste-flødesovs med hvidløg:
Fløde, ost og persille koges op til osten jævner, smages til med salt og presset hvidløg.

Dejen bredes ud i en olieret bradepande eller bageplade Tomatsovsen bredes ud på dejen i et jævnt lag Revet ost fordeles over Peberfruger, løg og kødstrimler fordeles Til slut sættes ostesausen på som klatter.

Bages ved 270 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter nederst i ovnen.


karakterer:
Opskriften er vist 2473 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu