Jordbær koldskål - Jordbærkoldskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
125 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 3850 (916 kcal)
KJ pr. Pers. 962 (229 kcal)
Vægt ialt 1261 gram
Vægt pr. Pers. 315 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 305 KJ (72 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)