Abrikoskoldskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
500 gram Abrikoser, friske
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4606 (1096 kcal)
KJ pr. Pers. 1151 (274 kcal)
Vægt ialt 1662 gram
Vægt pr. Pers. 415 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 277 KJ (65 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)