Pasta a la carbonara

Pasta a la carbonara , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Missrefsgaard

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.kogt fuldkornspasta
1 gulerod
1 lille løg
5-6 champignoner
1 håndfuld persille
1 æg
2 skiverkalkunbacon
2 tsk.pesto (soltørrede tomater)
 olie
 salt
 
Opskrift:
kog pastaen til den er al dente og hæld vandet fra.
skræl guleroden og skær i tynde skiver, skær champignoner i grove stykker. snit løget i fine stykker.
kom lidt olie i en gryde og svits grøntsagerne i nogle minutter.
Samtidig steges kalkun bacon på en pande og ægget steges som spejlæg på begge sidder.
Skær ægget i strimler.
tilsæt pasta, æg og persille samt salt til grøntsagerne. kom pesto i blandningen og rør rundt over varmen i nogle minutter.

tag retten af varmen og server med kalkunbacon på toppen


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11077 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu