Ananaskoldskål - Kærnemælkskoldskål med frisk ananas

Ananaskoldskål - Kærnemælkskoldskål med frisk ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

Ret : -

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Ananaskoldskål - Kærnemælkskoldskål med frisk ananas, billede 4 Ananaskoldskål - Kærnemælkskoldskål med frisk ananas, billede 1 Ananaskoldskål - Kærnemælkskoldskål med frisk ananas, billede 2 Ananaskoldskål - Kærnemælkskoldskål med frisk ananas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblomme, pasteuriseret
6 spsk.Sukker
1 vanillestang
 
500 g.ananas, frisk
 
10 dl.Kærnemælk
 
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker og vanillekorn til sukkeret er rørt helt ud.

Ananas renses, en tredjedel tages fra til pynt og skæres i tern, blend resten til mos. Ananasmos røres med æggeblandingen inden at kærnemælken røres.

Koldskål servers iskold med tern af ananas og kammerjunkere.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 135 gange,
og udskrevet 0 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu