Kylling cacciatore

Kylling cacciatore, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Lillian

Indsendt :


Kylling cacciatore, billede 4 Kylling cacciatore, billede 1 Kylling cacciatore, billede 2 Kylling cacciatore, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 ds. Cherrytomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
0.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
4 spsk. Cremefraiche 18% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Forvarm ovnen til 190 C.

Varm olien på en pande og brun kyllingen heri. Tag kyllingen af panden og læg den i et ildfast fad.

Svits hakket løg og knust hvidløg på panden uden at det tager farve. Tilsæt tomaterne og krydr med salt, peber og sukker. Lad saucen simre i 10-15 minutter på lav varme.

Tag panden af varmen og rør creme fraiche og halvdelen af basilikumbladene i.

Hæld saucen over kyllingen og sæt fadet i ovnen ved 190C i 25-30 minutter til kyllingen er gennemstegt.

Pynt med resten af basilikumbladene og server med et godt italiensk brød eller ovnbagte kartofler.

Tips:

Cacciatore er italiensk og betyder jæger, så denne ret er italiensk jægerkylling :)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7274 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4757 (1132 kcal)
KJ pr. Pers. 1189 (283 kcal)
Vægt ialt 1620 gram
Vægt pr. Pers. 405 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 293 KJ (69 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu