Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling cacciatore

Kylling cacciatore, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Lillian

Indsendt :



Ingredienser:
6 stk.kyllingebryst
 Olivenolie til stegning
1 hakket løg
2 fedknust hvidløg
2 ds.cherrytomater á 400g
0.5 tsk.sukker
1 håndfuld grofthakket frisk basillikum
4 spsk.creme fraiche 18%
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 190 C.

Varm olien på en pande og brun kyllingen heri. Tag kyllingen af panden og læg den i et ildfast fad.

Svits løg og hvidløg på panden uden at det tager farve. Tilsæt tomaterne og krydr med salt, peber og sukker. Lad saucen simre i 10-15 minutter på lav varme.
Tag panden af varmen og rør creme fraiche og halvdelen af basilikumbladene i. Hæld saucen over kyllingen og sæt fadet i ovnen ved 190C i 25-30 minutter til kyllingen er gennemstegt.
Pynt med resten af basilikumbladene og server med et godt italiensk brød eller ovnbagte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5958 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu