Kylling cacciatore næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 ds. Cherrytomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
0.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
4 spsk. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4757 (1132 kcal)
KJ pr. Pers. 1189 (283 kcal)
Vægt ialt 1620 gram
Vægt pr. Pers. 405 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 293 KJ (69 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)