Rabarberroulade

Rabarberroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Ret : -

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Rabarberroulade, billede 4 Rabarberroulade, billede 1 Rabarberroulade, billede 2 Rabarberroulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Rabarberkompot:
200 g.rabarber
100 g.sukker
 
 Dej:
3 æg
150 g.sukker
30 g.kartoffelmel
90 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Rabarberkompot:
Rabarberne renses og skylles, snit dem derpå fint. Rabarber og sukker bringes langsom i kog og koger til de begynder at tykne let, der skummes af undervejs. Sættes på køl gerne til næste dag.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt til piskeriset danner spor. Bland de to slags mel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen. Lav en form ca. 30x40 cm af bagepapir og hæld dejen heri.

Bages ca. 10 min i forvarmet ovn 220 grader C. alm. ovn, til den er gennembagt.

Drys endnu et stykke bagepapir med sukker og vend rouladen ud herpå.

Fjern det øverste bagepapir og smør med rabarberkompot. Rul den sammen mens den endnu er varm.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 181 gange,
og udskrevet 2 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu