Rabarberroulade

Rabarberroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Rabarberroulade, billede 4 Rabarberroulade, billede 1 Rabarberroulade, billede 2 Rabarberroulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Rabarberkompot:
200 gram Rabarber, renset vægt
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Dej:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
30 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
90 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Rabarberkompot:
Rabarberne renses og skylles, snit dem derpå fint. Rabarber og sukker bringes langsom i kog og koger til de begynder at tykne let, der skummes af undervejs. Sættes på køl gerne til næste dag.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt til piskeriset danner spor. Bland de to slags mel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen. Lav en form ca. 30x40 cm af bagepapir og hæld dejen heri.

Bages ca. 10 min i forvarmet ovn 220 grader C. alm. ovn, til den er gennembagt.

Drys endnu et stykke bagepapir med sukker og vend rouladen ud herpå.

Fjern det øverste bagepapir og smør med rabarberkompot. Rul den sammen mens den endnu er varm.


karakterer:
Opskriften er vist 3081 gange,
og udskrevet 30 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7511 (1788 kcal)
KJ pr. Pers. 938 (223 kcal)
Vægt ialt 785 gram
Vægt pr. Pers. 98 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 956 KJ (227 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 45.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu