Rabarberroulade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Rabarberkompot:
200 gram Rabarber, renset vægt
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Dej:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
30 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
90 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 7511 (1788 kcal)
KJ pr. Pers. 938 (223 kcal)
Vægt ialt 785 gram
Vægt pr. Pers. 98 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 956 KJ (227 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 45.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)