Kødet deles i 4 portioner.
Formes som boller
Trykkes flade og hakket med kniv.
Krydder karbonaderne
Hæld raps i en dyp tallerken.
vend karbonaderne i raps på begge sider.
Put fedtstofet på panden.
Vendes forsigtig når de er brune på siden ca 4 - 5 min.
Bèarnaise saucs laves efter opskriften på posen
Tips:
DER SKAL KUN BRUGES 50g FEDTSTOF IKKE 200g
BUG EVT OLIVEN OLIE
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10807 gange, og udskrevet 147 gange.
Kommentarer
lene olsen - 2012-06-01 18:40:27 2 poser bearnaice aaaarrr lav den dog selv.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider