koncentreret tomatpure eller ketchup 140 g. koncentreret tomatpure eller ketchup
Opskrift:
Kog kartoflerne.
Del kartoflerne i 1,5 cm kvadrater, Skær pølserne ud i 1 cm stykker og snit løget i strimler.
Svits Kartolerne i lidt af smøren i en pande ca 5 min.
Tilsæt tomatpuré, salt og peber.
Svits pølser og løg i resten af smøret i en gryde.
Hæld herefter kartoflerne over i gryden, sammen med pølser og løg.
Hæld mælken over og lad den snurre i ca. 5 - 10 min under omrøring.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9482 gange, og udskrevet 179 gange.
Kommentarer
Therese - 2013-10-16 11:12:50 - Vil lige tilføje, at det er en god ret og fedtfattig til FÅ penge! Dejligt når det er så enkelt.
Therese - 2013-10-16 11:10:55 En lækker ret. Brugte cocktailpølser i stedet for kalkunpølser, og det kan sagtens gå an :-)