Fedtfattig Svensk pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : nej Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne.
Del kartoflerne i 1,5 cm kvadrater, Skær pølserne ud i 1 cm stykker og snit løget i strimler. Svits Kartoflerne i lidt af smøren i en pande ca 5 min. Tilsæt tomatpuré, salt og peber. Svits pølser og løg i resten af smørret i en gryde. Hæld herefter kartoflerne over i gryden, sammen med pølser og løg. Hæld mælken over og lad den snurre i ca. 5 - 10 min under omrøring. |
|
Opskriften er vist 11496 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Therese - 2013-10-16 11:12:50 - Vil lige tilføje, at det er en god ret og fedtfattig til FÅ penge! Dejligt når det er så enkelt. Therese - 2013-10-16 11:10:55 En lækker ret. Brugte cocktailpølser i stedet for kalkunpølser, og det kan sagtens gå an :-) Ennui - 2012-05-31 18:57:50 "Svensk pølsemix" "oprindelsesland: Ukendt" Haha. :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne