Panchphoran Aloo (kartofler i hele krydderier)

Panchphoran Aloo (kartofler i hele krydderier), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Panchphoran Aloo (kartofler i hele krydderier), billede 4 Panchphoran Aloo (kartofler i hele krydderier), billede 1 Panchphoran Aloo (kartofler i hele krydderier), billede 2 Panchphoran Aloo (kartofler i hele krydderier), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 g.kartofler
1 dl.olie
 
 Krydderier
0.5 tsk.Gurkemeje
1 rød chilipeber
 Salt
0.5 tsk.Bukkehornsfrø
0.5 tsk.Nigella frø (jomfru i det grønne)
0.5 tsk.Sennepsfrø, brun/sort
0.5 tsk.Fennikel frø
 
 Pynt:
 Koriander, frisk
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i ½-1 cm tern.
Kartoflerne steges i en pande i olien ved høj varme et par minutter. Dæmp varmen og læg låg over (brug evt. alufolie hvis du ikke har et låg).

Efter ca. 10 minutter når kartoflerne er begyndt at blive bløde, tilsættes krydderierne. Vend det hele godt rundt og læg igen låg på og steg yderligere 10 minutter til kartoflerne er møre.
Låges tages af og vandet dampes væk.

Serveres med hakket frisk koriander.

Tips:

Aloo = Kartofler


karakterer:
Opskriften er vist 1651 gange,
og udskrevet 17 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu