Shrimp Scampi

Shrimp Scampi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Shrimp Scampi, billede 4 Shrimp Scampi, billede 1 Shrimp Scampi, billede 2 Shrimp Scampi, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 Rød chilipeber
2 tsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Tigerrejer uden skal, rå
1 tsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pasta:
150 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Start med at bringe vand i kog til pastaen og kog dem efter anvisningen på pakken.

Finthakket skalotteløg og hvidløg svitses i olivenolie. Tilsæt de halverede cherrytomater finthakket chilipeber og grofthakket kapers, giv dem 30 sek. inden hvidvin revet citronskal, hakket persille samt hele blade basilikum tilsættes og reduceres.

På en anden pande steges tigerrejerne et par minutter i olivenolie til alle rejerne har skiftet farve til røde.

Rejerne vendes i saucen.
Den kogte pastaen drænes og kommes tilbage i gryden hvor smørret tilsættes og vendes i den varme pasta. Serveres med rejerne, Rejerne kan også vendes i pastaen.

Inden servering drysses lidt fintrevet parmesan over.





karakterer:
Opskriften er vist 4805 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7448 (1773 kcal)
KJ pr. Pers. 3724 (886 kcal)
Vægt ialt 898 gram
Vægt pr. Pers. 449 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 829 KJ (197 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu