Shrimp Scampi
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at bringe vand i kog til pastaen og kog dem efter anvisningen på pakken.
Finthakket skalotteløg og hvidløg svitses i olivenolie. Tilsæt de halverede cherrytomater finthakket chilipeber og grofthakket kapers, giv dem 30 sek. inden hvidvin revet citronskal, hakket persille samt hele blade basilikum tilsættes og reduceres. På en anden pande steges tigerrejerne et par minutter i olivenolie til alle rejerne har skiftet farve til røde. Rejerne vendes i saucen. Den kogte pastaen drænes og kommes tilbage i gryden hvor smørret tilsættes og vendes i den varme pasta. Serveres med rejerne, Rejerne kan også vendes i pastaen. Inden servering drysses lidt fintrevet parmasan over. |
|
Opskriften er vist 2631 gange,
og udskrevet 17 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne