Shrimp Scampi næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
50 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 Rød chilipeber
2 tsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Tigerrejer uden skal, rå
1 tsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pasta:
150 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 7448 (1773 kcal)
KJ pr. Pers. 3724 (886 kcal)
Vægt ialt 898 gram
Vægt pr. Pers. 449 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 829 KJ (197 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)