tykke skiver franskbrød uden skorpe (75 g)3 tykke skiver franskbrød uden skorpe (75 g)
1.5-2
dl.
vand1.5-2 dl. vand
1
tsk.
salt1 tsk. salt
Peber Peber
1
æg1 æg
25
g.
smør til stegning25 g. smør til stegning
Opskrift:
Bland kødet.
Udblød brødet med vand.
Bland kød og udblødt brød med de øvrige ingredienser.
Form farsen til boller.
Tryk dem flade med håndroden.
Steg dem i smør ca f minutter på hver side.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3642 gange, og udskrevet 73 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider