Beuf bourguignon 02

Beuf bourguignon 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-600 g.skært oksekød
50 g.bacontern
2-3 fedhakket hvidløg
2 gulerødder skåret i skiver
1 spsk.hvedemel
 Timian
 Revet skal fra en appelsin
5 dl.rødvin
 Salt
 peber
 Hakket persille
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger på ca 2 cm.

Brun bacon i en gryde. Fjern bacon fra gryden igen.

Brun kødet på alle sider. Fjern kødet fra gryden igen.

Svits gulerødder og hvidløg. Læg kød og bacon tilbage i gryden.
Drys melet over og rør, til det er opsuget.
Hæld timian og appelsinskal i gryden.
Hæld rødvin ved retten og bring den i kog.
Tilsæt salt og peber.
Læg låg på og lad rette simre, til køder er meget mørt - ca 1-1½ time.

Drys persille i retten inden servering.

Server med ris.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Boeuf Bourguignon

karakterer:
Opskriften er vist 10370 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-13 09:58:30
Virkelig dejlig ret . Jeg kom 6 stk scalotteløg i og serverede kartoffelmos til samt flutes.