Beuf bourguignon 02
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger på ca 2 cm.
Brun bacon i en gryde. Fjern bacon fra gryden igen. Brun kødet på alle sider. Fjern kødet fra gryden igen. Svits gulerødder og hvidløg. Læg kød og bacon tilbage i gryden. Drys melet over og rør, til det er opsuget. Hæld timian og appelsinskal i gryden. Hæld rødvin ved retten og bring den i kog. Tilsæt salt og peber. Læg låg på og lad rette simre, til køder er meget mørt - ca 1-1½ time. Drys persille i retten inden servering. Server med ris. |
|
Opskriften er vist 10370 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer allan - 2012-08-13 09:58:30 Virkelig dejlig ret . Jeg kom 6 stk scalotteløg i og serverede kartoffelmos til samt flutes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne