Kartofler i krydret sovs

Kartofler i krydret sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :     
Kartofler i krydret sovs, billede 4 Kartofler i krydret sovs, billede 1 Kartofler i krydret sovs, billede 2 Kartofler i krydret sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kogte kolde kartofler
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Paprika
Hvidløgspulver
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skær kartoflerne i halve eller kvarte.
Steg dem gyldne på en pande med olie og tag dem af panden.

Put tomater og krydderier på panden.
Lad sovsen simre i 10 minutter.

Læg kartoflerne i sovsen og varm igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 14570 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3448 (820 kcal)
KJ pr. Pers. 1149 (273 kcal)
Vægt ialt 1028 gram
Vægt pr. Pers. 342 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 335 KJ (79 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 12.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu