agurk i papirstynde skiver1 agurk i papirstynde skiver
Bløde løg: Bløde løg:
450
g.
små rødløg450 g. små rødløg
1
spsk.
rapsolie1 spsk. rapsolie
salatblade salatblade
2
flutes2 flutes
4
pølser4 pølser
8
salatblade8 salatblade
sennep sennep
ketchup ketchup
Opskrift:
Kog sennepsfrøene i vandet 2 min. Tilsæt eddike, sukker og salt og kog op.
Tag gryden fra varmen, vend agurkerne i lagen og læg låg på. Rør indimellem i agurkerne og lav de øvrige ingredienser til hotdogsene klars, mens agurkerne trækker.
Pil løgene og skær hvert løg i 8 både.
Steg løgene ved middelhøj varme i olien på en pande. Temperaturen på panden skal hele tiden være så tilpas lav, at løgene kan stå og simre og blive møre, uden at blive brændte. Rør ofte i dem og krydr med salt og peber.
Læg pølserne ned mellem løgene og steg dem ved svag varme, til de er helt gennemvarmede og let-brunede på begge sider.
Varm flutene i ovnen. Halvér dem og flæk dem.
Smør dem på indersiden med sennep. Læg 2 salatblade i hver. Læg en pølse i hvert brød. Tag agurkerne op af lagen og læg dem på den ene side af hotdoggen. Fordel løgene på den ene side. Dryp ketchup over hver hotdog.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 8109 gange, og udskrevet 67 gange.
Kommentarer
Lisbet - 2011-10-22 20:24:18 Den ultimative "hotdog": lange stænger af marineret grillet kalkun, hjemmelavet tomatsalsa, agurksalat som i denne opskrift, hjemmebagt groft hotdogbrød, rå rødløg og skvalderkålsskud...Det ser klassisk ud, og smager langt bedre! Brug endelig tid på din hotdog...også den med pølser kan forbedres.
kathrine - 2011-10-18 16:56:11 hvem gøre dog så meget ud af en hotdogs???
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider