hakket kalve- og svinekød500 g. hakket kalve- og svinekød
75
g.
chorizo i skiver75 g. chorizo i skiver
½
dl.
rasp½ dl. rasp
1
finthakket skalotteløg1 finthakket skalotteløg
1
æg1 æg
½
dl.
hakket persille½ dl. hakket persille
salt salt
peber peber
olie til stegning olie til stegning
1
glas
Napolitana tomatsauce fra Princip1 glas Napolitana tomatsauce fra Princip
400
g.
spaghetti400 g. spaghetti
Opskrift:
Rør kødet sammen med chorizo skåret i meget små tern, rasp, skalotteløg, æg og persille. Krydr farsenmed salt, og peber og lad den hvile 10 min.
Kog spaghettien i en stor gryde med letsaltet vand til den er al dente. Se anvisningen på pakken.
Form farsen til små frikadeller med en teske, ca. 24 stk og steg dem ved middel varme i ca. 6 min. ryst jævnligt panden så de forbliver runde. Hæld fedtet fra, tilsæt tomatsauce og lad det simre 2 min.
Servér på en rede af spaghetti og drys evt. med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5100 gange, og udskrevet 87 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider