Spaghettirede med chorizofrikadeller i tomatsauce
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
Rør kødet sammen med chorizo skåret i meget små tern, rasp, skalotteløg, æg og persille. Krydr farsenmed salt, og peber og lad den hvile 10 min.
Kog spaghettien i en stor gryde med letsaltet vand til den er al dente. Se anvisningen på pakken. Form farsen til små frikadeller med en teske, ca. 24 stk og steg dem ved middel varme i ca. 6 min. ryst jævnligt panden så de forbliver runde. Hæld fedtet fra, tilsæt tomatsauce og lad det simre 2 min. Servér på en rede af spaghetti og drys evt. med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 6840 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne