Nem og frisk coleslaw
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Marianne Søgaard Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
ColeslawColeslaw er en populær salat i specielt USA, som kom til fra Holland tilbage i 1700-tallet. Den moderne coleslaw med mayonnaise som dressing menes dog at stamme fra det 18. århundrede, da det var der mayonnaisen blev opfundet.Populært med coleslawColeslaw bliver dagligt anvendt i rigtig mange danske køkkener, og i mange forskellige retter. Dog ses salaten oftest i en burger eller i en pulled pork sandwich. Den lækre ret kan dog sagtens spises for sig selv, men i en burger og-eller sandwich giver salaten en helt anden smag, og går specielt godt med pulled pork. Derudover sætter mange coleslaw i relation til spareribs, da det oftest anvendes sammen. Spareribs og coleslaw går perfekt sammen på en lækker grillaften.Mulighed for fedtfattig coleslawNår man laver coleslaw, kan man med fordel sætte sit personlige præg på opskriften. Selvom de fleste ser salaten som værende det samme med mayonnaise, hvidkål og gulerod, så er der mulighed for at eksperimentere og lave en lækker alternativ coleslaw. Der kan med fordel laves coleslaw tilført enten skyr, ymer eller ananas. Dette kan være med at give en ny og spændende version af den gamle klassiker. Samtidig med dette, vil man med skyr eller ymer fremfor mayonnaise få en mere fedtfattig løsning, som er et godt og sundt alternativ til den traditionelle coleslaw. |
Opskriften er vist 108559 gange,
og udskrevet 1493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne