Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvebrissel Demidoff

Kalvebrissel Demidoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Kalvebrissel Demidoff, billede 4 Kalvebrissel Demidoff, billede 1 Kalvebrissel Demidoff, billede 2 Kalvebrissel Demidoff, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.brisler
 Trøffel
 
5 gulerødder
6 majroer
16 skalotteløg, små
 Salt
 peber
10 g.smør
3 dl.kalvefond
 
 Sauce:
 Smørbolle
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Brislerne skylles og udvandes i rigeligt vand i 3-4 timer, vandet skiftes et par gange. Blancheres i spilkogende vand 3-4 min Tages op og afkøles evt. i koldt vand indtil du kan holde ved dem. Hvorefter åre og hinder pilles af ”flåes”

Gulerødder og majroer skrælles, i stedet for majroer kan bruges persillerod, pastinak eller knoldselleri. Gulerødder og majroer turneres (skæres i ensartede størrelser og formes som aflange oliven) Afskæringerne fra dette, ristes på en pande med smør og lægges i bunden af et ildfast fad med låg.

De flåede brisler gives nogle små snit og heri stikkes små skiver trøffel. Brislerne lægges oven på de ristede urter, tilsat kalvefond og braiseres halvmøre ca. 50 minutter i ovnen ved 210 grader C. alm. Ovn med låg.

Brislerne tages op, skyen sigtes og jævnes med en smørbolle til en halvtynd sauce, koges lidt ned og monteres med 2 spsk. smør.

Brislerne lægges tilbage i fadet, de turnerede grøntsager, som er blancheret i 2-3 min. lægges ved og saucen hældes over Fadet sættes tilbage i ovnen og braiserer færdigt til de er helt møre

Tips:

Tilbehør kunne være som her en Pommes Anna og asparges, det grønne pynt er brøndkarse.






karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 516 gange,
og udskrevet 14 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu