Kalvebrissel Demidoff

Kalvebrissel Demidoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kalvebrissel Demidoff, billede 4 Kalvebrissel Demidoff, billede 1 Kalvebrissel Demidoff, billede 2 Kalvebrissel Demidoff, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.brisler
 Trøffel
 
5 gulerødder
6 majroer
16 skalotteløg, små
 Salt
 peber
10 g.smør
3 dl.kalvefond
 
 Sauce:
 Smørbolle
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Brislerne skylles og udvandes i rigeligt vand i 3-4 timer, vandet skiftes et par gange. Blancheres i spilkogende vand 3-4 min Tages op og afkøles evt. i koldt vand indtil du kan holde ved dem. Hvorefter åre og hinder pilles af ”flåes”

Gulerødder og majroer skrælles, i stedet for majroer kan bruges persillerod, pastinak eller knoldselleri. Gulerødder og majroer turneres (skæres i ensartede størrelser og formes som aflange oliven) Afskæringerne fra dette, ristes på en pande med smør og lægges i bunden af et ildfast fad med låg.

De flåede brisler gives nogle små snit og heri stikkes små skiver trøffel. Brislerne lægges oven på de ristede urter, tilsat kalvefond og braiseres halvmøre ca. 50 minutter i ovnen ved 210 grader C. alm. Ovn med låg.

Brislerne tages op, skyen sigtes og jævnes med en smørbolle til en halvtynd sauce, koges lidt ned og monteres med 2 spsk. smør.

Brislerne lægges tilbage i fadet, de turnerede grøntsager, som er blancheret i 2-3 min. lægges ved og saucen hældes over Fadet sættes tilbage i ovnen og braiserer færdigt til de er helt møre

Tips:

Tilbehør kunne være som her en Pommes Anna og asparges, det grønne pynt er brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 5035 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu