Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pølsestroganof, (Den svenske version).

Pølsestroganof, (Den svenske version)., Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Nelander

Indsendt :





Ingredienser:
1 pakke pølser
5-6 løg
8 dl.mælk
 stor dåse tomatpure
 tsk.salt
1/4 tsk.peber
 


Opskrift:

1 pk. pølset skøres i små skiver
5 - 6 løg skæres i tern
Begge dele steges til det er brunt og hældes i en gryde.
ca. 8 dl. mælk tilsættes sammen med
ca. 1½ stor dåse tomatpure
smag til med
ca. 1½ tsk salt
1/4 tsk peber til det får den rette smag. lad retten Koge ca. 20-15 minutter.

Serveres med ris

Tips:

Serveres med ris!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3035 gange,
og udskrevet 39 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu