Pil løgene og hak dem groft. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Svits løg uden de tager farve og tilsæt kødet. Svits og rør til kødet mister farve.
Tilsæt kartofler, laurbærblade og peberkorn og hæld bouillon ved, til det dækker.
Lad retten småkoge til kartoflerne er møre og har jævnet retten. Tag laurbærblade og peberkorn op og smag til med salt og peber.
Serveres straks med tilbehøret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(8 stemmer)
Opskriften er vist 53211 gange, og udskrevet 4093 gange.
Energi:
KJ total 10739 (2556 kcal)
KJ pr. Pers. 2684 (639 kcal)
Vægt ialt 3228 gram
Vægt pr. Pers. 807 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 332 KJ (79 kcal) Protein 4.6 gram Fedt 2.6 gram Kulhydrat 9.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider