Hurtig Labskovs med hakket oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
3 Laurbærblade
8 Peberkorn, sorte
7.5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
Rugbrød. mørkt 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rødbeder, syltede
Worcestershire sauce
   
Energi:
KJ total 10833 (2579 kcal)
KJ pr. Pers. 2708 (644 kcal)
Vægt ialt 3278 gram
Vægt pr. Pers. 819 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 330 KJ (78 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)