Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i karry med vilde ris

Kylling i karry med vilde ris , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.vilde ris
400 g.kyllingeinderfileter
 
 Karrysauce:
 Lidt Becel flydende til stegning
2 tsk.karry
1 stort løg i tynde både
2 æbler i både
10 tørrede abrikoser
50 g.smuttede mandler
 Salt
 friskkværnet peber
500 ml.Milda til madlavning 4 % eller 26 % (2 brikker)
 Salt
 friskkværnet peber
 Kokosmel
 Rosiner
 Peanuts
 
Opskrift:
Kog risene efter anvisningen på pakken.

Svits kyllingefileterne i lidt Becel flydende på en pande på begge sider, til de er let gyldne. Fordel kyllingen i et ovnfast fad. Svits løget sammen med karryen, tilsæt æbler, abrikoser, mandler samt Milda og kog det op. Smag til med salt og friskkværnet peber. Hæld saucen over kyllingen og sæt det i en 180 °C varm ovn i ca. 20 min.

Server kyllingefadet med de kogte vilde ris og sæt evt. små skåle med rosiner, kokosmel og peanuts på bordet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 21308 gange,
og udskrevet 309 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu