tørret hakket tomater i olie 1/2 gl. tørret hakket tomater i olie
3
fed
hvidløg 3 fed hvidløg
græsk krydderi fra santa maria græsk krydderi fra santa maria
all around krydderi all around krydderi
bøfkrydderi bøfkrydderi
salt salt
peber peber
bacon i strimler bacon i strimler
1-2
dl.
havregryn havregryn 1-2 dl. havregryn havregryn
2-3
dl.
mælk 2-3 dl. mælk
1
løg1 løg
Opskrift:
oksekød og svinekød kommes i en skål sammen med fetaost , soltørret tomater , løg , hvidløg , havregryn og mælk ,salt og peber , det hele røres sammen og kommes i et ildfast fad eller fransbrødsform .baconen kommes oven på ligesom til forloren hare , ind i ovnen ( varmluft ) 200 grader i ca 45 min .
serveres med pastasalat og hjemmelavet dressing af cremefraich evt med flute .
Tips:
jeg bruger havregryn og mælk til at få fasthed i farsen , nu der er så meget obs med frisk æg og sermonella.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9454 gange, og udskrevet 194 gange.
Kommentarer
cj - 2011-03-09 19:06:50 krydderierne kommes også i farsen inden den røres sammen .
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider