Kyllingefrikadeller 04

Kyllingefrikadeller 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lene H,

Indsendt :      Red :
Kyllingefrikadeller 04, billede 4 Kyllingefrikadeller 04, billede 1 Kyllingefrikadeller 04, billede 2 Kyllingefrikadeller 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingekød hakket 5%
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

10 gram Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvidløgspulver
   
Opskrift:
Bland farsen med løg og tilsæt herefter alle de andre ingridienser. Farsen røres godt sammen.
Sættes på køl i 30 - 60 min.

Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i 5 - 10 minutter ved middel varme.

Tips:

Serveres til sovs og kartofler eller en frisk pastasalat :-)





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kyllingefrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 76935 gange,
og udskrevet 1096 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4765 (1134 kcal)
KJ pr. Pers. 1191 (283 kcal)
Vægt ialt 900 gram
Vægt pr. Pers. 225 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 529 KJ (126 kcal)
Protein 14.1 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-27 17:22:08
De er mega gode PS lavede dem uden hvidløgspulver og persille

  -   2013-02-26 17:37:53
Overraskende gode, kan varmt anbefales