Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingefilet med pikant ost og parmaskinke

Kyllingefilet med pikant ost og parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : HME

Indsendt :


Kyllingefilet med pikant ost og parmaskinke, billede 4 Kyllingefilet med pikant ost og parmaskinke, billede 1 Kyllingefilet med pikant ost og parmaskinke, billede 2 Kyllingefilet med pikant ost og parmaskinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Paprika
2 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
6 skiver Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
0.5 Rød chilipeber
6 spsk. Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
   


Opskrift:

Kartoflerne skrælles og skæres i tynde både. Løgene pilles og hakkes sammen med de to fed hvidløg og den halve chili. Alle dele puttes i et ildfast fad og røres rundt sammen med med olivenolien, salt, peber og paprika.

Hver enkelt kyllingfilet krydderes med paprika, salt og peber. Der kommes en skefuld pikantost ovenpå hver enkelt filet og et stykke parmaskinke (eller tilsvarende) rulles rundt om.

Der gøres plads til de "rullede" kyllingfileter i det ildfaste fad med kartoflerne. Fadet placeres midt i ovnen i ca. 30 - 40 min. ved 180 grader C varmluft.

Tips:

Kan serveres med en frisk salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (44 stemmer)

Opskriften er vist 150438 gange,
og udskrevet 2477 gange.


Energi:
KJ total 12330 (2935 kcal)
KJ pr. Pers. 3082 (733 kcal)
Vægt ialt 2359 gram
Vægt pr. Pers. 589 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 522 KJ (124 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henrik U  -  2016-12-29 18:38:29
Super simpel, smager fantastisk.


Dorthe Riis  -  2016-04-14 23:38:15
Super populært i vires familie. Og kan serveres for gæster😊


Shc.  -  2013-05-03 15:52:37
Lækkert og nemt. Gem opskriften, sagde konen.


Shc  -  2013-04-20 18:05:37
Det er en opkrift der skal bruges igen. Den er bare god.