Kylling med flødeost og parmaskinke næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Paprika
2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
6 skiver Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
0.5 Rød chilipeber
6 spsk. Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
   
Energi:
KJ total 12330 (2935 kcal)
KJ pr. Pers. 3082 (733 kcal)
Vægt ialt 2359 gram
Vægt pr. Pers. 589 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 522 KJ (124 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)