Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bigos 02

Bigos 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Ea Madsen

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.hvidkål
400 g.sauerkraut
100 g.bacon
200 g.svinekød
200 g.oksekød
250 g.pølser
1 håndfuld tørrede svampe
50 g.røget spæk
50 g.løg
10 g.hvedemel
 salt
 peber
 sukker
2-3 lauerbærblade
1-2 dl.rødvin
 


Opskrift:

Snit sauerkrauten i mindre stykker, hæld lidt kogende vand over sauerkrauten + baconen til det er det er næsten eller lige dækket. Koges 1 time.

Hvidkålen fintsnittes, hæld kogende vand over hvidkålen + svampene i en anden gryde. Koges 30 - 40 min.

Okse -og svinekødet saltes let og brunes på panden. Puttes herefter i gryden med sauerkraut og koges under låg i 40 min.

Kød og bacon tages op og skæres i halvstore tern. Pølser skæres i skiver på 2-3 cm. Begge kål blandes sammen. Spæk skæres i små tern, runes og terningerne minus fedt kommes i kålen.

Løgene brunes i fedtstoffet, kom melet i løg + fedt, og brun melet. Nu blandes alt sammen, varm det hele op til det koger. Smag til med salt, peber og sukker. Kan evt. smages til med rødvin.(egen variation)

Tips:

Bigos spiser man over flere dage, og som alt med kål, bliver det bedre dag for dag







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 6070 gange,
og udskrevet 41 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-11-16 13:00:12
Bigos stamme fra Polen