Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gullash/Stroganoff-hybrid gryde

Gullash/Stroganoff-hybrid gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Dr.Omega

Indsendt :





Ingredienser:
2 spsk.Olivenolie
200 g.Bacontern
500 g.Oksekød/svinekød i tern
 evt.3 spsk. Cognac
3 hakkede løg i tern
3 peberfrugter i tern (pebermix)
 
4-5 dl.Kraftig oksefond
1 tern Hønsekødsboullion
2 Laurbærblade
 evt.1 nellike (fjernes før servering)
70 g.Konc. tomatpure
2 tsk.Stærk sennep
1-3 spsk.Paprika (gerne rosen)
100 g.perleløg
100 g.kakkede kantareller (fra dåse)
2-4 cl.Rød Aalborg eller ½-1 stk. finstødt kommen
 
2.5 dl.18% Creme fraiche
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Steg bacon i olivenolien. Når bacon'en er ved at være færdigstegt tilsættes oksekøddet. Når kødet er brunt over det hele tilsættes cognac og alkoholdampene antændes med en tændstik. Lad løg og peberfugter stege med kortvarigt. Tilsæt oksefond hønsekødsboullion snaps nellike laurbærblade tomatpure sennep paprika kantareller og perleløg. Lad koge i 45 minutter.
Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber. Lad simre i 15 minutter ved svag varme.

Serveres med kartoffelmos.

Tips:

Variation over et stroganoff/gullasch-hybrid med et sydøsttysk islæt (Thüringer Kümmelfleisch) Halvdelen af fonden kan erstattes med en halv pilsner.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14083 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu