Gullash/Stroganoff-hybrid gryde

Gullash/Stroganoff-hybrid gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Dr.Omega

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.Olivenolie
200 g.Bacontern
500 g.Oksekød/svinekød i tern
 evt.3 spsk. Cognac
3 hakkede løg i tern
3 peberfrugter i tern (pebermix)
 
4-5 dl.Kraftig oksefond
1 tern Hønsebouillon
2 Laurbærblade
 evt.1 nellike (fjernes før servering)
70 g.Konc. tomatpure
2 tsk.Stærk sennep
1-3 spsk.Paprika (gerne rosen)
100 g.perleløg
100 g.kakkede kantareller (fra dåse)
2-4 cl.Rød Aalborg eller ½-1 stk. finstødt kommen
 
2.5 dl.Cremefraiche 18%
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Steg bacon i olivenolien. Når baconen er ved at være færdigstegt tilsættes oksekødet. Når kødet er brunt over det hele tilsættes cognac og alkoholdampene antændes med en tændstik. Lad løg og peberfugter stege med kortvarigt. Tilsæt oksefond hønsekødsbouillon snaps nellike laurbærblade tomatpure sennep paprika kantareller og perleløg. Lad koge i 45 minutter.
Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber. Lad simre i 15 minutter ved svag varme.

Serveres med kartoffelmos.

Tips:

Variation over et stroganoff/gullasch-hybrid med et sydøsttysk islæt (Thüringer Kümmelfleisch) Halvdelen af fonden kan erstattes med en halv pilsner.





karakterer:
Opskriften er vist 19058 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu