Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















De bedste vandbakkelser men kan bage

De bedste vandbakkelser men kan bage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Mille

Indsendt :


De bedste vandbakkelser men kan bage, billede 4 De bedste vandbakkelser men kan bage, billede 1 De bedste vandbakkelser men kan bage, billede 2 De bedste vandbakkelser men kan bage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Vandet bringes i kog og margarine smeltes der i.
melet tilsættes og der røres kraftigt til dejen er fast og glat.
afkøler 30 minutter.

æggene piskes sammen og tilsættes dejen lidt efter lidt.
røres godt indtil den er fast.

lav der efter en bradepande klar.
lave bolle ud af det bollerne sættes på bradepanden.

bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca 20-25 minutter.

Tips:

det er vigtig at i husker og lade det køle af før i gøre det andet og det kan være en god idee og mærke det før du begynder på og tilsæt det andet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (21 stemmer)

Opskriften er vist 62995 gange,
og udskrevet 886 gange.


Energi:
KJ total 6065 (1444 kcal)
KJ pr. Pers. 1213 (288 kcal)
Vægt ialt 635 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 955 KJ (227 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 16.2 gram
Kulhydrat 15.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sven  -  2018-11-02 12:24:38
Vandbagelser kan fryses inden det bages, det skal bare sprøjte ud eller i boller, og tages lige fra fryser direkte i varm ovn.


Karina   -  2017-03-10 13:29:20
Har lige bagt dem, og nøj hvor er lækre. Kom dog smør i stedet for margarine 😊 Da tiden var gået, slukkede jeg ovnene, og lod dem stå 5 min mere inden jeg tog dem ud.. Og de var rigtig flotte da de kom ud.. Lavede kagecreme og blandede flødeskum i, som kom i. Lavede også en gang flødeskum, som jeg blandede med hjemmelavet hindbærsyltetøj.. Og det blev rigtig godt 😊


malthe  -  2016-01-16 13:13:39
Glem alt om margarine! Det er smørret der gøret!.. Kanon opskrift, nemt og lækkert!


Rene  -  2015-03-12 22:37:40
Denne opskrift har jeg nu lavet tre gange og den er bare super god!


anne  -  2013-02-04 19:02:31
slet ikke svært at lave disse dejlige nemme desserter eller kager eller hvad du kalder dem har aldrig hørt om at der skal sukker i. så min opskrift er også mel vand smør. og køl det af og tilsætte et æg af gangen pisk. har brugt kagecreme og flødeskum som fyld men det kommer til at blive for blød en fyld så nu bruger jeg flødeskum med cocoa pulver i eller måske syltetøj piske i friske bær hakket friske bær. masser af muligheder. knuste makroner eller rutebiler


janni79  -  2012-10-28 12:27:56
Jeg spørger sikkert dumt nu, men hvis vand og magarine skal være koldt inden man tilsætter det andet, kan man så ikke smete magarinen og bare bruge koldt vand?


Lone  -  2012-10-12 19:27:07
Jeg kommer heller ikke sukker i. Her er min opskrift: 4dl - 200g smør - 20 spsk mel - 8 æg. Den er altid et hit.


Sandra   -  2012-09-19 12:59:13
Jeg bruger altid 7 æg,4 del vand, 200 gr smør og 200 gr el, og en lille bitte slat sukker, detgiver. Ca 24 stk og de smager jo også rigtig godt bare sådan uden fyld. Men kaverede og flødeskum blandet sammen er jo helt vildt lækkert.


Kagemanden  -  2012-07-02 13:59:35
utrolig dårlig opskrift, ikke beskrevet særlig godt + der skal jo sukker i


til linda  -  2012-03-01 11:59:20
det er til 5 personer, men hvis du vil vide hvor mange vandbakkelser det bliver til kan du jo tælle dem på bradepanden


linda  -  2012-02-13 15:30:52
Hvor mange bliver der ud af en portion?


Nina M  -  2011-12-21 21:11:44
Jeg plejer at lægge chokoladeglasur på toppen. Derudover laver jeg flødecreme, dvs. vanille-kagecreme blandet med flødeskum (ca. halvt af hver), og putte det i de kolde vandbakkelser. Det er en sikker vinder.


Kirsten  -  2011-12-10 23:21:15
det er meget vigtig at Man ikke åbner lågen i ovnen mens de bager, for så falder de sammen .


Fru Madsen  -  2011-11-14 15:11:13
meget let opskrift. Husk ikke at åbne lågen til ovnen de første 20 minutter. Meget vellykket resultat


sukker pigen  -  2011-08-15 17:01:12
Tak for tippet Conny og du har ret det er en helt hemmerigs oplevelse.og de smager fantastisk:-) :-) :-)


Conny  -  2011-06-17 23:39:27
Nej der skal ikke sukker i. Sprøjt den færdige dej ud i en pose så det bliver formede flotte boller, og bag dem. Når de er kolde, så læg solbærsyltetøj tilsat lidt rom i bunden og fyld op med piskefløede - helt hemmerigs oplevelse. "bakkelsrne kan opbevares under tærsluttende dåse, så de kan bruges dagen efter f.eks. til en festmiddag.


sukker pigen  -  2011-02-18 12:17:18
skal der slet ikke noget sukker i? hvad kunne være godt til fyld? skal prøve og lave dem i dag :):):):):):) hilsen sukker pigen.